Αποφάσεις της 13ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ.

 

Αποφάσεις της 13ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 Λευκάδα 8 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην 13η Τακτική Συνεδρίαση της 7ης Μαΐου 2018 συζήτησε και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Την έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης με δίμηνη σύμβαση.
  • Την αναγκαστική απαλλοτρίωση ιδιωτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Απόλπαινας για την παράκαμψη του δημοτικού δρόμου Απόλπαινας – Τσουκαλάδων στη θέση  «ΝΤΑΜΑΡΙ», λόγω κατολισθήσεων.

 

  • Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ, ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ-ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΑ», προϋπολογισμού 22.290,46 €.

 

  • Την έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την επέκταση και αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Λευκάδας.
  • Την έγκριση της μελέτης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΠΑΛΑΙΟ).

 

  • Την έγκριση – επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΜΟΠΑΚ) Δ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ».

·         Την έγκριση της μελέτης με θέμα: «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ», και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης.

 

·         Την έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λευκάδας ως συνδιοργανωτή στον 8ο Ημιμαραθώνιο που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας  «Φίλανδρος» από 7 έως και 10/06/2018 και την επιχορήγησή του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *