Ανατυπώνεται ο τόμος “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ”

Ανατυπώνεται ο τόμος «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΛΕΥΚΑΔΙΚΩΝ  ΜΕΛΕΤΩΝ 

Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών

 

                                                         Ανακοίνωση

 

Κάνουμε γνωστό στους  φιλίστορες και τους θαυμαστές του εικονογραφημένου  εκκλησιαστικού πλούτου των ναών της Λευκάδας, ότι ανατυπώνεται ο εξαντλημένος  τόμος της Επετηρίδας (Γ, 1974) της Ε.Λ.Μ με τον τίτλο Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ του αειμνήστου καθηγητή μας Ιστορικού Πάνου Γ.Ροντογιάννη.

Τα έξοδα της ανατύπωσης ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο  Δρ.  Ξενοφών Βεργίνης, τ. Βουλευτής Λευκάδας, διαθέτοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εκφράζει στο Δρ. Βεργίνη ειλικρινείς ευχαριστίες και εύχεται να βρεθούν μιμητές του ωραίου του  έργου για τη διάδοση του πνευματικού θησαυρού της Λευκάδας, όπως αποτυπώνεται στις πολλές εκδόσεις της.

Η παρουσίαση του καλαίσθητου νέου τόμου  των  690 σελίδων, στο οποίο προστέθηκε  ευρετήριο κυρίων  ονομάτων για  εξυπηρέτηση της εύκολης πρόσβασης  του αναγνώστη στα πλούσια  περιεχόμενα του βιβλίου,  θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2018, με το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, στο Ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟ ( οδός Αγίου Κωνσταντίνου ) Ομόνοια στις 11:30 π.μ..

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *