Δελτίο Τύπου της παράταξης ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Δελτίο Τύπου της παράταξης ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρεθήκαμε χθες στο Επιμελητήριο προκειμένου να παρακολουθήσουμε τον απολογισμό του απερχόμενου προέδρου, Σωτήρη Σκιαδαρέση, αν και δεν είχαμε προσκληθεί επίσημα. Θεωρήσαμε ότι είναι καθήκον μας να ενημερωθούμε για τα πεπραγμένα μιας διοίκησης υπό παράταση (μια και η θητεία της ξεπέρασε κατά πολύ το προβλεπόμενο χρόνο των εκλογών). Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο κ. Σκιαδαρέσης δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να διαβάσει ένα κείμενο χωρίς οικονομικά στοιχεία γεμάτο αναλήθειες και ανακρίβειες και το χειρότερο να μην αφήσει σε κανένα περιθώριο για διευκρινιστικές ερωτήσεις μια και μετά την τελευταία φράση του «προεκλογικού του λόγου» εξαφανίστηκε από την αίθουσα αφήνοντας άφωνους ακόμη και τους υποψηφίους του.

Πρόκειται για τις γνωστές μεθόδους του κ. Σκιαδαρέση ο οποίος αποφεύγει το διάλογο, αποφεύγει να δώσει οικονομικά στοιχεία, αποφεύγει την ευθεία αντιπαράθεση δημιουργώντας μόνο εντυπώσεις για έργα και επιτεύγματα, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν ανήκουν στον ίδιο.

Η «ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ» καταγγέλλει τη χθεσινή παρουσία του απερχόμενου προέδρου και ζητά καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις για όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του στο Επιμελητήριο. Έχει περιθώριο να τα δώσει.

Για την «ΙΟΝΙΟ ΣΥΜΠΡΑΞΗ»

Δημήτρης Σ. Πετρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *