Ο ΠΑΣ Σφακιωτών για την καταπληκτική γιορτή του

Ο ΠΑΣ Σφακιωτών για την καταπληκτική γιορτή του

Με συγκλονιστική επιτυχία, πέρα από κάθε προσδοκία, έγινε την περασμένη Πέμπτη 10 Αυγούστου στα Λαζαράτα το ετήσιο θερινό πάρτι της ομάδος των Σφακιωτών!

Πλήθος κόσμου, πάνω από 700 άτομα, ντόπιων και ξένων επισκεπτών, γλέντησε μέχρι το πρωί της Παρασκευής, σε μια τέλεια οργανωμένη γιορτή μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως, κάθε παρέα που αποχωρούσε, ικανοποιημένη απ’ το γλέντι, την ατμόσφαιρα και το εκπληκτικό σέρβις, ένοιωθε την ανάγκη να ευχαριστήσει το ΔΣ του Συλλόγου για την ολοκληρωμένη από κάθε άποψη γιορτή που παρουσίασε.

Όλα τα μέλη του νέου ΔΣ του Συλλόγου υπερέβαλλαν εαυτούς, ο καθένας στο πόστο που είχε αναλάβει και παρουσιάστηκε αυτή, η κατά γενική ομολογία,  εκπληκτική γιορτή, που συζητήθηκε για την επιτυχία της σε όλο το νησί!

Τεράστια και η συμβολή των εθελοντών στον χώρο της …κουζίνας, αφού με τρόπο  άψογα επαγγελματικό εξυπηρέτησαν τάχιστα τον κόσμο, με σχολαστική καθαριότητα και επιμελημένο ψήσιμο!

Εξ ίσου εντυπωσιακός και ο εξοπλισμός, για υπαίθρια γιορτή, αφού τα πολυτελή καθίσματα και τραπέζια του <<ΚΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΑΛΟΥΚΗ>>, απ’ τον Δρυμό, έδιναν την αίσθηση θερινού σινεμά!

Η ντόπια ορχήστρα, εμείς επιμένουμε στους ντόπιους καλλιτέχνες, ήταν στην κυριολεξία άψογη! Το γεγονός ότι το γλέντι κράτησε με ατέλειωτους χορούς μέχρι το πρωί σχεδόν της επόμενης μέρας, φανερώνει και  επιτυχία της ορχήστρας και της οργάνωσης.

Πρωτοποριακά το νέο ΔΣ τίμησε τους Σφακισάνους παράγοντες, με ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ, που έχουν προσφέρει διαχρονικά τις υπηρεσίες τους, από θέσεις ευθύνης, στην ιστορική ομάδα, αφού είναι η δεύτερη χρονολογικά ομάδα του νησιού και η πρώτη εκτός Πόλης. Η ομάδα του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ δημιουργήθηκε το 1979!

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ υπόσχεται παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον καθ’ όλη την χρονιά, όχι μόνο στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και του πολιτισμού και των γραμμάτων, αφού αντιλαμβάνεται τον ρόλο του να εκτείνεται και πέραν του αθλητισμού, σε θέματα πολιτιστικά, που στοχεύουν στην ανάδειξη των ανεκτίμητων θησαυρών που … κρύβει η ΟΡΕΙΝΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!

Ευχαριστίες στο κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο της γιορτής, στους χορηγούς μας, κατάλογο των οποίων δώσαμε στα κοινωνικά μέσα διαδικτύωσης,  τους θεσμούς και φορείς του νησιού και των Σφακιωτών, για την υλικοτεχνική υποδομή που μας παρείχαν, τους εθελοντές που εξυπηρέτησαν άψογα την γιορτή.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στην οικογένεια Χαλικιά, απ’ το Σπανοχώρι, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αμερική και η οποία, πέραν απ’ την στήριξή της, ασμένως ανέλαβε και τον τίτλο του εκπροσώπου και πρεσβευτή της ομάδος στους Λευκαδίτες Σφακισάνους της Αμερικής!

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου, μετά την επιτυχημένη γιορτή στρέφεται αποκλειστικά, πλέον, στα καθαρά αθλητικά θέματα και στοχεύει στην ενδυνάμωση της ομάδος, με την απόκτηση έμπειρων, αλλά και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Αφού χειρίστηκε άψογα τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με ενθουσιασμό δήλωσαν πως παραμένουν στην ομάδα, βλέποντας τον νέο αέρα δημιουργίας και οργάνωσης που φέρνει η Διοίκηση, στρέφεται τώρα στην ενίσχυση της ομάδος, ώστε να είναι σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ της ομάδος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας την 1η Σεπτέμβρη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ.  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *