Πρόσκληση του Επιμελητηρίου για επιδοτούμενα σεμινάρια

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου για επιδοτούμενα σεμινάρια

 

Πρόσκληση για συμμετοχή εργαζομένων σε επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ

 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσης τόσο των επαγγελματιών όσο και του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 – 25 του ΟΑΕΔ.

Με τη συμμετοχή των εργαζομένων στα επιμορφωτικά σεμινάρια οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

Τα σεμινάρια που πρόκειται να υλοποιηθούν αφορούν την «Διαχείριση Άγχους στο χώρο της εργασίας-Life Coaching», είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών και θα πραγματοποιηθούν σε ώρες εκτός εργασίας (μεσημεριανά τμήματα).

 

Επισημαίνεται ότι ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα θα λάβει ως αμοιβή  το ποσό των 160,00 € καθαρά, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και ανήκουν σε επιχείρηση που απασχολεί (με ΙΚΑ) έως 25 εργαζόμενους.

 

Κατόπιν αυτών καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκφράσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω σεμινάριο και να προσκομίσουν συμπληρωμένα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά μέχρι 1η Σεπτεμβρίου 2017.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία/ενημέρωση μπορείτε καλείτε στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου 2645022686 (αρμόδια υπάλληλος Λάζαρη Πανωραία).

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

 

Επιμελητήριο Λευκάδας

Γολέμη 5-7, 31100 Λευκάδα

τηλ 2645022686 φαξ 2645021274

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *