Ανακοίνωση του Α.Ο. Αυγερινού Μαραντοχωρίου

%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%cf%86

Μαραντοχώρι  4 Νοεμβρίου 2016

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

<<ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ>>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη διαβάσαμε σε διαδικτυακό μέσο επικοινωνίας, στην προσωπική σελίδα του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Άρη Παληογιάννη, απαράδεκτους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και σχόλια από τον ίδιο κατά του χωριού μας, της ομάδας μας, των συμπαικτών του και του προέδρου μας, κατά του οποίου μάλιστα αναρτήθηκαν ευθέως προσωπικές απειλές. Σημειώνεται ότι των παραπάνω είχε προηγηθεί προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα του ίδιου προς τον πρόεδρο, με επιπλέον υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο.

Ενώ η αρχική μας σκέψη, σεβόμενοι την ποδοσφαιρική προσφορά και ιστορία του κυρίου Άρη Παληογιάννη, ήταν να μην απαντήσουμε σε τέτοιου επιπέδου ενέργειες, η πίεση από την κοινωνία του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής, η οποία καταδικάζει τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, μας οδήγησε στην έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης.

Ο καθένας από μας, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, έχει την πορεία του, την ιστορία του και την προσφορά του. Αυτά κρίνονται καθημερινά από την κοινωνία και δεν μειώνονται ούτε αλλοιώνονται από τέτοιου είδους συκοφαντικές ενέργειες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θεωρεί, ιδίως μετά την απόσυρση κάποιων αναρτήσεων, ότι δεν θα δοθεί συνέχεια. Σε αντίθετη περίπτωση, έχοντας όλο το σχετικό αρχικό υλικό στη διάθεσή της, θα κινηθεί νομικά.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής Άρης Παληογιάννης αν δεν επιθυμεί να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας μας, εφόσον τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του προς την ομάδα, θα έχει στη διάθεσή του το δελτίο του.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              ΤΑ ΜΕΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *