Το ΦΩΤΟ-κύτταρο δείχνει τα καλύτερα του Καλάμου

1 κυτ 6

Το ΦΩΤΟ.κύτταρο κοντά στον Κάλαμο

H Φωτογραφική Ομάδα Λευκάδας ‘ΦΩΤΟ.κύτταρο’ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της τοπικής δημοτικής αρχής πραγματοποίησε φωτογραφική εξόρμηση στο πανέμορφο νησί του Καλάμου την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 με σκοπό να αναδείξει μέσα από το φωτογραφικό φακό των μελών της τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού.

Με την βοήθεια του τοπικού Προέδρου κ. Γιάννη Κανδυλιώτη και του οδηγού – ξεναγού κ. Άκη Νηφόρου, η ομάδα ταξίδεψε σε πευκοδασωμένες πλαγιές και σε πανέμορφες αγκάλες με άμμο και ψιλό βότσαλο. Περπάτησε σε απόκρημνα μονοπάτια, αποθανάτισε τα χρώματα των αγριολούλουδων και των πανέμορφων πεταλούδων.

Μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων φωτογραφήθηκε το Βορειοδυτικό κομμάτι του νησιού και το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα παραχωρηθεί στην τοπική δημοτική αρχή για την πραγματοποίηση έκθεσης φωτογραφίας στα μέσα Αυγούστου σε χώρους που θα διαθέσει ο Δήμος Καλάμου, στον Κάλαμο και στην Επισκοπή.

Ευχαριστούμε θερμά την τοπική Δημοτική αρχή Καλάμου για την ζεστή φιλοξενία και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Οδυσσέα Γιαννιώτη για την οργάνωση της εξόρμησης και τον τοπικό πρόεδρο κ. Γιάννη Κανδυλιώτη και την υπέροχη ξενάγηση. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους κατοίκους για την αξέχαστη φιλοξενία και τις μοναδικές πληροφορίες για την ιστορία και την άγρια ομορφιά του νησιού!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σοφιανός Κων/νος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *