Πολλές οι συλλήψεις για ουσίες τελευταία στη Λευκάδα!

αστυνομ. σύλληψη

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λευκάδα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, επτά ημεδαποί και ένας υπήκοος Μεξικό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο εντοπισμός και η σύλληψή τους, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια διαδοχικών αστυνομικών ελέγχων πρόληψης της παραβατικότητας στην Λευκάδα.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν το Σαββάτο (18-06-2016) πέντε ημεδαποί ηλικίας 27, 26, 25 ετών και δύο 22χρονοι, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, και στην κατοχή τους βρέθηκαν:

  • στον 26χρονο ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους (5,2) γραμμαρίων περίπου και
  • στους υπόλοιπους μικροποσότητες ακατέργαστης

Οι δύο ακόμη περιπτώσεις αφορούσαν τον εντοπισμό επίσης δύο ημεδαπών, ηλικίας 24 και 35 ετών, την Κυριακή (19-06-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Η τελευταία περίπτωση, αφορούσε τον εντοπισμό ενός 40χρονου υπηκόου Μεξικό, την Δευτέρα (20-06-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Επιπλέον, από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, διερευνάται υπόθεση εντοπισμού σε παραλιακή περιοχή της Λευκάδας, το Σάββατο (18-06-2016), ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, σε δύο συσκευασίες βάρους πέντε κιλών περίπου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *