Παράταση προθεσμιών για τα προγράμματα ενίσχυσης και αναβάθμισης επιχειρήσεων

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Παράταση προθεσμιών ηλεκτρονικής υποβολής για τα προγράμματα “Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ” και “Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων

 Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού η παράταση των καταληκτικών προθεσμιών ηλεκτρονικής υποβολής των επενδυτικών σχεδίων για τις δράσεις «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» και «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Οι νέες καταληκτικές προθεσμίες είναι:

  1. Για τη δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών», 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00 αντί 6 Ιουνίου 2016.
  2. Για τη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», 8 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00 αντί 9 Ιουνίου 2016.

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *