Συνέντευξη Φώτη Τακιανού

ΔΟΞΑ

Ο Φώτης Τακιανός, ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, αναφέρθηκε στο ματς του προσεχούς Σαββάτου με τον Δούκα αλλά και σ’ αυτό με το Πευκοχώρι.

  • Ποια ήταν η εξέλιξη του ματς με το Πευκοχώρι;

«Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε στην άμυνα και αυξήσαμε τη διαφορά. Αντίθετα στην επανάληψη επιδείξαμε χαλαρότητα και επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να σκοράρει. Στο τέλος όμως, διαχειριστήκαμε αρκετά καλά το παιχνίδι και φθάσαμε στη νίκη. Δεν πρέπει να μας διαφύγει από την προσοχή ότι ο αντίπαλός μας διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και θεωρώ τη θέση που βρίσκεται πλασματική. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν θα διαπιστώσετε ότι ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα σε ματς που οι αντίπαλες ομάδες βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις».

  • Το ενδιαφέρον, πλέον, επικεντρώνεται στην αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου εναντίον του Δούκα.

«Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι επιδίωξή μας είναι η κατάκτηση των βαθμών, προκειμένου να «σφραγίσουμε» την παρουσία μας στην κρίσιμη φάση των πλέι οφς. Πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα, με έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες, που θέλει τη νίκη ώστε να μην συμμετέχει στα πλέι άουτ. Αναντίρρητα, θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι και θεωρώ ότι θα δουλέψουμε με υψηλούς ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με σκοπό να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, ψυχικά, σωματικά και πνευματικά».

  • Οι φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό σας;

«Κρίνεται αναγκαία η παρουσία των φίλων της ομάδας μας, δεδομένου ότι η διοίκηση, οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ κάνουν μια ιδιαίτερα σκληρή προσπάθεια για την υλοποίηση των εβδομαδιαίων στόχων. Παλεύουμε κάθε αγωνιστική για την κατάκτηση των βαθμών και όταν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα κάνουμε τη σούμα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει και στο οποίο αναλωνόμαστε είναι να βλέπουμε ως στόχο κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *