Διοργάνωση σεμιναρίου ναυαγοσωστικής απ΄το Επιμελητήριο

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Το Επιμελητήριο Λευκάδας μετά την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίου ναυαγοσωστικής, που έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο έτος, ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμεν&o micron; ότι εντός του προσεχούς διαστήματος το εν λόγω σεμινάριο πρόκειται εκ νέου να υλοποιηθεί.
Πιο συγκεκριμένα, ο φορέας προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάριο για τους επαγγελματίες που διαθέτουν κολυμβητική δεξαμενή σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωμα&ta u;ίων και Διαμερισμάτων. Επίσης, για πρώτη φορά θα υλοποιήσει και  σεμινάριο  για ναυαγοσώστες ανοιχτής θαλάσσης με στόχο να καταστεί εφικτή η επάνδρωση των ακτών του νησιού με ναυαγοσώστες από τον τόπο μας.
Ως εκ τούτου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, καθώς το σεμινάριο θα υλοποιηθεί εντός του προσεχούς διαστήματος.
Η διοίκηση του φορέα υπογραμμίζει σε όλους τους επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις τους διαθέτουν πισίνα ότι η πιστοποίηση τους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λ&epsilo n;ιτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής και τους εξασφαλίζει από πολύ σοβαρές κυρώσεις σε περίπτωση ατυχήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2645022381 και 2645022384.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *