Το Επιμελητήριο διοργανώνει σεμινάριο για Ναυαγοσώστες

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διοργάνωση Σεμιναρίων Ναυαγοσωστικής

Το Επιμελητήριο Λευκάδας μετά την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίου ναυαγοσωστικής, που έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο έτος, ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο ότι εντός του προσεχούς διαστήματος το εν λόγω σεμινάριο πρόκειται εκ νέου να υλοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο φορέας προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάριο για τους επαγγελματίες που διαθέτουν κολυμβητική δεξαμενή σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων. Επίσης, για πρώτη φορά θα υλοποιήσει και  σεμινάριο  για ναυαγοσώστες ανοιχτής θαλάσσης με στόχο να καταστεί εφικτή η επάνδρωση των ακτών του νησιού με ναυαγοσώστες από τον τόπο μας.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, καθώς το σεμινάριο θα υλοποιηθεί μέχρι την 15η Μαΐου.

Η διοίκηση του φορέα υπογραμμίζει σε όλους τους επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις τους διαθέτουν πισίνα ότι η πιστοποίηση τους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής και τους εξασφαλίζει από πολύ σοβαρές κυρώσεις σε περίπτωση ατυχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2645022381 και 2645022384.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *