Ημερίδα με θέμα τους Κανόνες Δόμησης και Αρχιτεκτονικής

πε1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                               ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                                                                                                   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                                                               ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

——–

Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο                                                                                                                                     Ταχ. Κώδικας : 31 100                                                                                                                                           FAX :           26453-60705                                                                                                                           Τηλέφωνο : 26453-60700                                                            Λευκάδα, 19-04-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Λευκάδας Ημερίδα-Διαβούλευσης από την Π.Ι.Ν. και την Π.Ε. Λευκάδας με θέμα:

«Μορφολογικοί Κανόνες Δόμησης και Αρχιτεκτονικής στις περιοχές εντός και εκτός οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων, της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας».

    Την ημερίδα συντόνισαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λευκάδας κος Χαλικιάς Θεόδωρος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Φυσικών Πόρων Ενέργειας και Βιοτεχνίας κος Τσούκας Διονύσιος Φώτιος ενώ εισηγητής ήταν ο κος Ψυχογιός Θεοδόσης εκπρόσωπος του ΥΠΕΝ, προϊστάμενος της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Τράπεζας Γης. Η παρουσίαση της μελέτης έγινε από εκπρόσωπους του αναδόχου.

    Κατά την διάρκεια της διαβούλευσης αναπτύχθηκε προβληματισμός και κατατέθηκαν πολλές απόψεις για την μελέτη που παρουσιάσθηκε, για το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, για την κατάσταση που επικρατεί στους οικισμούς κ.λ.π.

Την ημερίδα παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, πολλοί ιδιώτες Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και προϊστάμενοι και υπάλληλοι Υπηρεσιών του Δήμου και της Π. Ε. Λευκάδας. Παρευρέθηκαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους, ο Αντιδήμαρχος κος Φίλιππας Γεώργιος, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Λευκάδας κος Γληγόρης Κώστας, ο πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ Λευκάδας κος Γράψας Κωνσταντίνος, και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κος Σκιαδαρέσης Σωτήρης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *