Παραλαβή ιατροφαρμακευτικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο

φαρμακείο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Ο Δήμος Λευκάδας στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής δημιουργεί δομές για την ανακούφιση και στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού. Τη χρονική περίοδο που διανύουμε, εξ αιτίας της οικονομικής ύφεσης, ένα ολοένα αυξανόμενο ποσοστό συμπολιτών μας στερείται τη δυνατότητα πρόσβασης σε πρωτοβάθμιες ιατρικές υπηρεσίες και παρουσιάζει αδυναμία κάλυψης φαρμακευτικών αναγκών.

Μια τέτοια δομή στήριξης ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας είναι το Κοινωνικό Φαρμακείο που ιδρύθηκε με την αριθμ. 328/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου  και σκοπό του έχει την φαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων απόρων, αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Στο πλαίσιο αυτό το Κοινωνικό Φαρμακείο θα παρέχει δωρεάν φάρμακα και άλλα ιατροφαρμακευτικά αναλώσιμα, ανάλογα με το απόθεμά του και σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του (Απόφαση 28/2016 Δημοτικού Συμβουλίου).

Προκειμένου να προχωρήσουμε στην λειτουργία του, καλούμε τους συμπολίτες μας, τις επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους Συλλόγους, τις ΜΚΟ, τους φαρμακοποιούς κ.λ.π. να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας προσφέροντας στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου τυχόν φάρμακα που διαθέτουν και δεν τους είναι απαραίτητα ή δεν τα χρησιμοποιούν και δεν έχουν λήξει καθώς και ιατρο-φαρμακευτικό υλικό.

Οι προσφορές σας θα παραλαμβάνονται από τους εθελοντές στην έδρα του Κοινωνικού Φαρμακείου-οδός Θεοδώρου Στράτου (έναντι ΟΤΕ) κατά τις ημέρες από Δευτέρα 18 Απριλίου έως και Παρασκευή 22 Απριλίου τρέχοντος έτους και ώρες από 10:00 πμ. μέχρι 12:00 καθώς και από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Πρόνοια-κτίριο Διοικητηρίου) όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας κα Γράψα Γεωργία, τηλ. 2645360592-Τμήμα Κοινων. Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Λευκάδας.

 

                                                                       Από το Δήμο Λευκάδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *