Στο προπονητικό καμπ των αλτών στο ΟΑΚΑ η Ιωακειμίδου

ΓΣ

Από την Παρασκευή 01/04/2016 μέχρι και τη Δευτέρα 04/04/2016 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ το τρίτο κατά σειρά προπονητικό καμπ που διοργανώνει για φέτος ο ΣΕΓΑΣ, αυτή τη φορά για άλτες (τα δύο προηγούμενα ήταν για σπριντ/εμπόδια και ρίψεις).

Στο καμπ συμμετείχε η άλτρια του ύψους του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, Γεωργιάννα Ιωακειμίδη με την προπονήτριά της Χρύσα Φραγκούλη, όπου είχε την ευκαιρία να προπονηθεί υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών και Εθνικών προπονητών του ΣΕΓΑΣ, μαζί με τους κορυφαίους αθλητές άλλων συλλόγων και μέλη της προεθνικής ομάδας.

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι οι προπονήσεις έγιναν με τη βοήθεια και την καθοδήγηση κορυφαίων πρωταθλητών του στίβου, όπως ο Κώστας Φιλιππίδης, η Βούλα Παπαχρήστου, ο Δημήτρης Μπαλταδούρος και η Λίλη Αλεξούλη.

Την ευθύνη των αθλητών των οριζόντιων αλμάτων είχαν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Πομάσκι και Δημήτρης Βασιλικός, του επί κοντώ ο Δημήτρης Κυτέας και του ύψους, οι Γιώργος Τσούγκος και Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι συμμετοχές σε τέτοιου είδους καμπ είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τους αθλητές αλλά και τους προπονητές του συλλόγου, αφού τους δίνεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους κορυφαίους στην Ελλάδα, να προπονηθούν σε πολύ καλύτερες εγκαταστάσεις και να ανταλλάξουν απόψεις και μεθόδους προπόνησης με σκοπό την βελτίωση όλων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *