Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Λευκάδας

κυκλάμινα

To ΔΣ της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Λευκάδας εκτιμά και αποφάσισε ομόφωνα την ανάγκη αναδιοργάνωσης του Συλλόγου, διεύρυνσης της δράσης του, ενεργοποίησης και ενίσχυσης της φωνής ακόμη περισσότερων πολιτών για την ανάπτυξη των σκοπών του, που παραμένουν εξαιρετικά επίκαιροι, σήμερα που εξελίσσεται οδυνηρά για όλους μας η οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση.

Σήμερα μετα από 23 χρόνια δράσης υπερβαίνουμε τις αδυναμίες και ελλείψεις που δείξαμε και με αίσθημα ευθύνης σας προσκαλούμε να μοιραστούμε όλοι μαζί αυτό τον ωραίο αγώνα υπεράσπισης της κοινωνίας μας και του περιβάλλοντος με ταυτόχρονες δράσεις αλληλεγγύης, σε δοκιμαζόμενους πολίτες.

Σήμερα το μέλλον μας διαγράφεται αβέβαιο χωρίς την δική μας συμμετοχή. Σας προσκαλούμε στην Εκλογοααπολογιστική Συνέλευση ανάδειξης νέου ΔΣ και σχεδιασμού δράσης την Δευτέρα 21 Oκτωβρίου 2013 και ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας.

Λευκάδα 12-10-2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο