Η νέα σύνθεση στο Δ. Σ. του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας

εργ. κεντ.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Διεύθυνση: Γ. Μεσσήνη 3
Τηλ.: 26450-22466
email: ergatlef@otenet.gr

Δελτίο Τύπου

Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες εργαζομένων που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες των σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου ειδικότερα αυτών που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Ακόμα χαιρετίζουμε τους αντιπρόσωπους που πήραν μαζικά μέρος στο 25ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου και στις αρχαιρεσίες που εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου και αντιπρόσωπο στη ΓΣΕΕ.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου είναι η εξής:

1. Πρόεδρος – Βεροιώτης Αλέκος
2. Αντιπρόεδρος – Κτενάς Τάκης
3. Γεν. Γραμματέας – Καραβασίλη Ευτυχία
4. Αν. Γεν. Γραμματέας – Καμπέρης Χρήστος
5. Έφορος – Παπαδόπουλος Λευτέρης
6. Ταμίας – Βεροιώτης Μάκης
7. Μέλος – Καββαδάς Ζώης
8. Μέλος – Κατσούλας Κώστας
9. Μέλος – Ζαβιτσάνος Πέτρος

Η συμμετοχή αυτή στις αρχαιρεσίες μπορεί να αποτελέσει οδηγό και παρακαταθήκη για το επόμενο διάστημα. Οι εργαζόμενοι στη Λευκάδα είναι ανάγκη να ακουμπίσουν στα σωματεία τους και στο Εργατικό Κέντρο. Να σπάσει το κλίμα μοιρολατρίας, το “δε γίνεται τίποτα” και να μετατραπεί στο “κάτι πρέπει να κάνω, οργανωμένα, μέσα από το σωματείο μου”.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου θα μπει μπροστά για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων του νησιού μας ενάντια στην εργοδοσία, συνολικότερα ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι από την πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας χούφτας μονοπωλιακών ομίλων. Θα μπει μπροστά, ώστε το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ, που το Εργατικό Κέντρο είναι από τις ιδρυτικές του δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, να φτάσει σε όλο και περισσότερους εργαζόμενους. Θα πρωτοστατήσει επίσης στη συγκρότηση της κοινωνικής συμμαχίας εργατών, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, νεολαίας και γυναικών ώστε ο λαός μας να γίνει αφέντης στον πλούτο που παράγει και νοικοκύρης στον τόπο του. Θα συνεχίσουμε και με ακόμα περισσότερες μορφές την έκφραση της αλληλεγγύης προς τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νησιού μας, εκτός των μαθημάτων αλληλεγγύης παιδιά που ήδη γίνονται.

Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε προσπάθεια να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο και τη λειτουργία του Εργατικού Κέντρου με βάση τις παραπάνω κατευθύνσεις.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *