Απάντηση των Συμβούλων της δημοτικής παράταξης “Ολοι για τη Λευκάδα” στον Πάνο Γαζή

Ολοι για τη Λευκάδα

Λευκάδα, 5 Φεβρουαρίου 2016
Προς:
Δημοτικό Σύμβουλο,
κ. Πάνο Γαζή
Κοινοποίηση:
1) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
2) Μέσα Ενημέρωσης Λευκάδας

Απάντηση των συμβούλων της δημοτικής παράταξης «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Είναι αναμφισβήτητο και αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε δημοτικού συμβούλου, να διατυπώνει ελεύθερα τις σκέψεις και τις απόψεις του, να αμφισβητεί την ατομική ή την συλλογική προσπάθεια, να ασκεί κριτική στις πράξεις ή παραλήψεις των άλλων και να διαχωρίζει τη θέση του. Αυτή άλλωστε είναι και η πεμπτουσία της δημοκρατίας.
Όταν όμως είναι μέλος μιας συλλογικότητας, οφείλει να σέβεται και να συνεκτιμά τις αρχές της συλλογικότητας αυτής και εκεί να καταθέτει καταρχήν και τις σκέψεις και την κριτική και τις προτάσεις του.
Σεβόμαστε απόλυτα την επιλογή σου να ανεξαρτητοποιηθείς από την Δημοτική παράταξη. Άλλωστε όπως και εσύ δηλώνεις στην επιστολή σου από την αρχή πάντα ήσουν ανεξάρτητος. Η δήλωσή σου αυτή από μόνη της καταδεικνύει ότι δεν προσπάθησες να εντάξεις την ατομική σου λειτουργία στην συλλογική προσπάθεια και φυσικά αναιρεί και το περιεχόμενο της επιστολής σου.
Εμείς αναγνωρίζουμε και εκτιμάμε την μέχρι σήμερα προσφορά σου και το έργο σου στον τομέα της ευθύνης σου. Η αναφορά σου όμως και τα υπονοούμενα για κομματικούς και μη κομματικούς συναδέλφους, για κλειστό διευθυντήριο με ενδοπαραταξιακή αδιαφανή λειτουργία τρόπου λήψης αποφάσεων, για παρέκκλιση από τις αρχές της Κίνησης, διαστρεβλώνουν με απαράδεκτο τρόπο την αλήθεια και την πραγματικότητα. Ξεπερνούν τα όρια της αντικειμενικής και καλόπιστης κριτικής και είναι προσβλητικές για την προσωπικότητα και το ήθος του συνόλου των συμβούλων της δημοτικής παράταξης. Είναι απαράδεκτο επειδή ξεχνάς ή σκοπίμως αποφεύγεις να αναφέρεις τις συχνές συσκέψεις και τις πολύωρες συζητήσεις της Δημοτικής παράταξης για το σύνολο των προβλημάτων και των θεμάτων του Δήμου μας, ή τις ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις στις Δημοτικές Ενότητες και στα χωριά.
Οι αναφορές σου αυτές αδικούν και εσένα προσωπικά, αλλά και την σκληρή συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται για την βελτίωση των λειτουργιών του Δήμου με πενιχρά μέσα και σε συνθήκες γενικευμένης κρίσης με συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες. Αυτός είναι και ο λόγος που μας υποχρεώνει στην επιστολή μας αυτή.
Η δημοτική παράταξη θα συνεχίσει με συλλογική προσπάθεια για την υπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών με βάση τις αρχές της, με συμμετοχικές και διαφανείς διαδικασίες εξαντλώντας όλες της τις δυνάμεις και τα μέσα που έχει στην διάθεση της. Ευελπιστούμε ότι σαν ανεξάρτητος πλέον με τις προτάσεις σου θα συμβάλλεις θετικά στην υπηρέτηση του κοινού συμφέροντος.
Με εκτίμηση,

Οι σύμβουλοι της Δημοτικής παράταξης
«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

1) Αρβανίτης Σπύρος
2) Βλάχος Στάθης
3) Βλάχος Κων/νος
4) Γεωργάκης Γεώργιος
5) Γιαννιώτης Οδυσσέας
6) Γκογκάκης Γρηγόρης
7) Θερμός Ευάγγελος
8) Κατηφόρης Χρήστος
9) Κούρτης Φίλιππος
10) Λώλη Γεωργία
11) Νικητάκης Μάρκος
12) Παπαδόπουλος Αντρέας
13) Περδικάρης Θανάσης
14) Πολίτης Σπύρος
15) Σέρβος Κων/νος
16) Τριλίβας Χρήστος
17) Φίλιππας Γιώργος
18) Χαλικιάς Ευάγγελος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *