Ο “Φάρος” ευχαριστεί και σας εύχεται…

φαρος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΦΑΡΟΣ ευχαριστεί θερμά το Εικαστικό Εργαστήρι- Σύλλογος Φίλων Ζωγραφικής και Αγιογραφίας, που προσέφερε μέρος από τα έσοδα της εκδήλωσή του «4η HeArt Lefkadas» για την ενίσχυση άπορων συμπολιτών μας. Με την σημαντική αυτή χορηγία μοιράστηκαν και στις 35 οικογένειες που στηρίζει ο Σύλλογος κουπόνια για την αγορά κρεάτων, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ από το Κρεοπωλείο «Αφοι Παπαμάνου».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΦΑΡΟΣ εκφράζει επίσης τις θερμές ευχαριστίες του στην κα Αθηνά Βρεττού και το εμπορικό κέντρο City, για τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια και τα γλυκά που προσέφερε σε όλες τις οικογένειες του Φάρου, καθώς και στον κ. Σπύρο Αραβανή, Πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Νυδριού, για την πρόσκλησή τους να συμμετάσχουμε στο Bazaar του σχολείου τους.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που καθημερινά και ανώνυμα προσφέρετε χρήματα και τρόφιμα, για να καλυφθούν οι ανάγκες συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια και σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                                                                                                                                                       Η Γραμματέας

Ευαγγελία Φραγκούλη                                                                                                                                          Σοφία Ασπρογέρακα- Αργύρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *