Φορείς: Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για ζημιές σε επιχειρήσεις απ΄τον σεισμό

ζημιές 2

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των επιχειρήσεων, που υπέστησαν ζημιές στον μηχανολογικό εξοπλισμό τους, πρώτες ύλες, εμπορεύματα κ.λ.π από τον πρόσφατο σεισμό, έως και την Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2015.

=============================================================

&

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
——–
Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο

Ταχ. Κώδικας : 31 100

FAX : 26453-60705

Τηλέφωνο : 26453-60700                                                                                                                                        Λευκάδα, 18-12-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από αιτήματα επιχειρηματιών και καταστηματαρχών, η Π.Ε. Λευκάδας ενημερώνει ότι παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη 23/12/2015 η δυνατότητα υποβολής των αιτήσεων για τις επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό της 17ης Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

==================================================================================

& Το Επιμελητήριο Λευκάδας

Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων & επισυναπτόμενων δικαιολογητικών επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές εξαιτίας του σεισμού της 17ης Νοεμβρίου 2015
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των επιχειρήσεων, που υπέστησαν ζημιές στον μηχανολογικό εξοπλισμό τους, πρώτες ύλες, εμπορεύματα κλπ από τον πρόσφατο σεισμό, έως και την Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2015.
Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις δύνανται να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις καθώς και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας στο Διοικητήριο, έως την παραπάνω ημερομηνία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2645022384 (Επιμελητήριο) και 2645 3 60784 (Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας).

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *