Διαμαρτυρία του Δήμου Λευκάδας κατά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Δήμος Λευκάδας(σήμα)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
www.lefkada.gov.gr
τηλ. 2645360500                                                                                                                                                      Λευκάδα, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους δημότες Λευκάδας ότι ο Δήμος μας δεν έλαβε πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με θέμα: “Δημιουργία Φορέα Διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών στην Λευκάδα” που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου BIG και οργανώθηκε με ευθύνη της ένωσης εταιριών «ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε.» και «ΣΠ. ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.»
Πρόκειται ασφαλώς για ένα θέμα που αξιολογείται από τον Δήμο μας ως εξαιρετικά κρίσιμο καθώς αφορά στην προστασία του φυσικού πλούτου του τόπου μας και καθορίζει τον χαρακτήρα της ανάπτυξης που επιδιώκουμε.
Κατόπιν των ανωτέρω ο Δήμος Λευκάδας επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της εταιρίας εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο οργάνωσης της συνάντησης και έχει ήδη αιτηθεί την επανάληψή της, με την πρόσκληση και συμμετοχή όλων των φορέων του νησιού.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *