Ευχαριστείες για την φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής του Εκαστικού Εργαστηρίου

εικαστικο εργαστηρι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Σύλλογος Φίλων Ζωγραφικής και Αγιογραφίας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής του ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ του 4η heArt 2015, που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Εμπορικού Κέντρου “The City” την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Ήταν μια βραδιά ανθρωπιάς στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, όπου η τέχνη έγινε επίκεντρο της ζωής, της καθημερινότητας και της ουτοπίας.

Στην έκθεση στην οποία συμμετείχαν οι ενήλικες μαθητές του ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, διατέθηκαν σε συμβολικές τιμές πάνω από 130 έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και αγιογραφίας.

Τα χρήματα που μαζεύτηκαν ήταν αρκετά για να εφοδιάσουν τις οικογένειες του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και του «Φάρου» με κρέας αξίας 4.000 € .

Ευχαριστούμε τόσο το κρεοπωλείο του ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΜΑΝΟΥ για την γενναιόδωρη συνεργασία, όσο και το κρεοπωλείο του ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΟΠΩΔΗ για την επιπλέον προσφορά σημαντικής ποσότητας κρέατος.

Ευχαριστούμε το City για την φιλοξενία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Βαλλιανάτο που για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει την έκθεση της καρδιάς με την προσφορά ενός εικαστικού του έργου.

Ευχαριστούμε τους μαθητές μας που δούλεψαν και φέτος ατέλειωτες ώρες με την καρδιά τους, αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό και προσέφεραν τα έργα τους. Έργα φτιαγμένα με αγάπη, προορισμένα να αξιοποιηθούν για να συνδράμουν ανθρώπους που ζουν πλάι μας και έχουν πραγματική ανάγκη…

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε εμπράκτως και με ενθουσιασμό την ιδέα μας, δίνοντας παράδειγμα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στην 4η heArt 2015 συμμετείχαν:

Αθάνατου Σοφία
Βαλλιανάτος Ανδρέας
Γεωργάκη Κική
Ηλιάδου Νατάσα
Θειακού Τζο
Καλού Πάττυ
Καρελή Νίκη
Κατηφόρη Ρένα
Κοψιδάς Νίκος
Λάσδα Βασιλική
Λογοθέτης Γεράσιμος
Μανωλίτση Σπυριδούλα
Μεσσήνη Ντόρα
Μπένου Άση
Μπίρτσου Βασιλική
Μπλούνα Ιωάννα
Νάου Εύα
Πελεκούδα Τέττα
Περάτης Μιχάλης
Πιπή Χρύσα
Ποτηριάδη Άννα
Ραυτοπούλου Ουρανία
Ρεκατσίνα Ανθούλα
Ροντογιάννη Μαρία
Ροντογιάννη Τιτίνα
Ροντογιάννη-Ράπτη Βούλα
Σαΐτη Χαρά
Σκληρού Μαρία
Σταματίου Μάρη
Τζεφρώνη Ευγενία
Τσιώλη Καρολίνα
Τσώλης Βαγγέλης
Χούμης Γιάννης

Η Πρόεδρος: Άση Μπένου
το Δ.Σ.
Η υπεύθυνη εικαστικός:
Χαρά Σαΐτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *