Η Ιδρυτική Συνέλευση της Φωτογραφικής Ομάδας ΦΩΤΟκύτταρο

1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας, η Φωτογραφική Ομάδα Φωτο.κύτταρο πραγματοποίησε με επιτυχία και σε γιορτινή ατμόσφαιρα την Ιδρυτική της Συνέλευση, ώστε η ομάδα να αποκτήσει και νομική υπόσταση.
Την Ιδρυτική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία της η Φωτογράφος και Εισηγήτρια σεμιναρίων καλλιτεχνικής φωτογραφίας κα. Αναστασία Μπόϊκου η οποία μετέφερε το πάθος και την αγάπη της για τη Φωτογραφία. Επίσης σύντομο Χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος της ΕΦΕ Πρεβέζης κα. Κατερίνα Κορωναίου.
Στη συνέχεια εκλέχτηκε προσωρινή διοικητική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τα μέλη:
1. Σαμιώτης Χρήστος
2. Ζαφειρόπουλος Γιάννης
3. Βλάχου Διονυσία
4. Αθανασόπουλος Αντώνης
5. Σοφιανός Κωνσταντίνος
Οι συναντήσεις της ομάδας, θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 8:00 μμ.στο Ξενοδοχείο Ionion Star. Όσοι αγαπάτε την φωτογραφία και επιθυμείτε να μοιραστείτε και να ανταλλάξετε τις ιδέες και τις εμπειρίες σας για τη Φωτογραφία, είστε καλοδεχούμενοι. Εξάλλου η ομάδα έχει στο πρόγραμμα της εκθέσεις, φωτογραφικές εξορμήσεις και άλλα πολλά… Η ιστοσελίδα της ομάδας μας, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται είναι:
http://photokittaro.wix.com/photokittaro
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: το ΚΤΕΛ Λευκάδας, το Hotel boutique Aigli και το βιβλιοχαρτοπωλείο το Χάρτινο.
(Πλούσιο υλικό για το φωτογραφικό έργο της Αναστασίας Μπόϊκου, θα βρείτε στην προσωπική της ιστοσελίδα http://www.anastasiaboykos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *