Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στις σεισμόπληκτες περιοχές

ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τον βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας, πραγματοποίησε περιοδεία στις περιοχές που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς και συγκεκριμένα σε Αθάνι, Κομηλιό, Δράγανο, Άγιο Πέτρο και Βασιλική.
Επίσης συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Χαλικιά και το Δήμαρχο Λευκάδας Κ. Δρακονταειδή, από τους οποίους ενημερώθηκαν αναλυτικά για την υπάρχουσα κατάσταση και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος αναφερόμενοι στις συζητήσεις που έγιναν κατά την επίσκεψη στη Λευκάδα, την ημέρα του σεισμού, κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Π. Σγουρίδη, παρουσία και του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου, ζήτησαν από τον βουλευτή να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την υλοποίηση όλων όσων επιβάλλονται, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Τόνισαν επίσης ότι δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να επαναληφθούν τα λάθη και οι παραλείψεις που υπήρξαν μετά το σεισμό του 2003. .
Ο βουλευτής διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες που επιβάλλονται, δεσμευόμενος αφενός ότι θα συνεργαστεί με τους κυβερνητικούς παράγοντες για την υλοποίηση όσων απαιτούνται και αφετέρου ότι θα είναι σε συνεχή επαφή με Αντιπεριφεριάρχη, Δήμαρχο για την αντιμετώπιση προβλημάτων και αυξημένων αναγκών των πολιτών της Π.Ε. Λευκάδας.

21.11.15

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *