Πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων στην ΠΕ Λευκάδας σε σύσκεψη για το ΚΛΙΜΑ

ΧΆΡΤΗς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ»

«Στις 30 Νοεμβρίου, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συναντηθούν στο Παρίσι για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για μια διεθνή συμφωνία για το κλίμα. Γι’ αυτό, την προηγούμενη ημέρα, οι πολίτες θα κατακλύσουμε τους δρόμους όλου του κόσμου για να απαιτήσουμε από όλους τους πολιτικούς να δεσμευτούν για στροφή στην 100 % καθαρή ενέργεια. Μαζί μπορούμε να πείσουμε τους παγκόσμιους ηγέτες για μια συμφωνία που θα μας απαλλάξει από τη βρώμικη ενέργεια και θα αποδεσμεύσει καθαρή ενέργεια για όλους. Ας γράψουμε Ιστορία!»

Με αφορμή την παραπάνω παγκόσμια κινητοποίηση, το Δ. Σ. του «Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας», καλεί όλους τους φορείς (Δήμους, Περιφερειακή Ενότητα, Συνδικαλιστικούς, Πολιτιστικούς, Αθλητικούς Συλλόγους κ.λπ.) του Νομού Λευκάδας όπως συμμετάσχουν στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/11/2015 και ώρα 17:00 στο Διοικητήριο, για να συζητήσουμε την οργάνωση της παραπάνω δράσης στην Λευκάδα.
Περισσότερα μπορείτε να πληροφορηθείτε στο site : https://secure.avaaz.org/el/event/globalclimatemarch?cl=8752671170&v=66037
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Μαρία Σκαφίδα 26453 60740
Δήμητρα Σούνδια 26453 60749

       Λευκάδα 5 Νοεμβρίου 2015

το Δ. Σ.

“ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *