Δελτίο Τύπου για το παζάρι στην Φιλιππιάδα

Δουβίτσας Αντώνης

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8 – ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30132
Τηλ.: 2641031569 – Fax: 2641057390
e-mail:omospondiaesbden@gmail.com http://ermaikistili.blogspot.com                                                                                     Αγρίνιο:27-10-2015
Αρ.Πρωτ.:2091

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Την Κυριακή 25/10/15 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας κ. Δημήτρης Χουλιάρας έπειτα από επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χώρο του παζαριού Φιλιππιάδας κατέθεσε μήνυση στον Δήμαρχο Ζηρού, στους υπεύθυνους της διοργάνωσης καθώς και στους συμμετέχοντες επαγγελματίες, αφού διαπίστωσε ότι οι επαγγελματίες πουλούσαν κανονικά εμπορεύματα, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του παζαριού, αφού το παζάρι είχε καθοριστεί να πραγματοποιηθεί από την 26/10/15 ως και την 1/11/15. Επίσης έκανε καταγγελία για την μη ύπαρξη πυρασφάλειας στον χώρο του παζαριού. Την ιδία ώρα κατήγγειλε το γεγονός στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ) κ. Αντώνη Δουβίτσα ο οποίος επισκέφτηκε άμεσα το χώρο του παζαριού όπου διαπίστωσε και ο ίδιος τα καταγγελλόμενα και την Δευτέρα 26/10/15 κατέθεσε και αυτός μήνυση και καταγγελία για τους ίδιους λόγους προς στους ίδιους υπευθύνους.
Όπως έχουμε τονίσει η Ομοσπονδία μας καθώς και όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι, είναι αντίθετοι στην διεξαγωγή των παζαριών αυτών με τον τρόπο που υλοποιούνται . Ακόμη καλούμε για ύστατη φορά τους υπευθύνους των εκάστοτε παζαριών να είναι τυπικοί στους χρόνους υλοποίησης τους, καθώς και στις νόμιμες αδειοδοτήσεις, άλλως θα μας βρουν απέναντι τους .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *