Βραβεύτηκαν οι εθελοντές του INFO-KIOSK της παραλίας

βραβ. 1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
——–
Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο

Ταχ. Κώδικας : 31 100

FAX : 26453-60705

Τηλέφωνο : 26453-60700                                                                                         Λευκάδα, 29-09-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τους εθελοντές που στελέχωσαν και έθεσαν σε λειτουργία το περίπτερο παροχής πληροφοριών (Info Kiosk) στην παραλία της πόλης, κατά τη θερινή περίοδο του 2015, υποδέχτηκε στο γραφείο του και βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη βραβεύτηκαν οι εθελοντές που συμμετείχαν μέσω της Πολιτιστικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Νέων «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» και την Τρίτη 29 Σεπτέμβρη βραβεύτηκαν οι εθελοντές που συμμετείχαν μέσω του Μη Κυβερνητικού – Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών».
Όπως είναι γνωστό, η λειτουργία του Info Kiosk και φέτος στηρίχθηκε στην εθελοντική εργασία, καθώς από τους τοπικούς φορείς μόνον η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας διέθεσε ένα άτομο κάθε Σάββατο και Κυριακή για την λειτουργία του περιπτέρου.
Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία, φέτος το καλοκαίρι εξυπηρετήθηκαν από το Info Kiosk περισσότερες από 2.800 παρέες επισκεπτών μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *