Οι υποψήφιοι της Ν.Δ. στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Καββ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ι . ΚΑΒΒΑΔΑ                                                                                    Λευκάδα 12/9/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη υποψηφίων της ΝΔ στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Επίσκεψη στο Επιμελητηρίου Λευκάδας πραγματοποίησαν οι Υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Καββαδάς, Βασίλης Μελάς και Γεωργία Αυγερινού.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε σχέση με την ρευστότητα αλλά και τις ελλείψεις φορολογικής και αναπτυξιακής σταθερότητας.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Θανάσης Καββαδάς και Βασίλης Μελάς, ως άνθρωποι της αγοράς, αλλά και η Γεωργία Αυγερινού, σημείωσαν ότι γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λευκαδίτικες επιχειρήσεις, τα οποία επιδεινώθηκαν το τελευταίο επτάμηνο, με αποκορύφωμα την επιβολή των capital controls.
Όπως επισήμαναν ο έλεγχος κεφαλαίου ισοπέδωσε το επιχειρείν , δεδομένου ότι είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στη ρευστότητα, στις τραπεζικές και εμπορικές συναλλαγές, στις εισαγωγές και εξαγωγές αγαθών, στην προμήθεια πρώτων υλών.
Επισήμαναν τέλος στον πρόεδρο, ότι πάντα θα είναι στη διάθεση του Επιμελητηρίου για να ακούσουν τα προβλήματα των επιχειρήσεων της Λευκάδας και να παρέχουν προτάσεις προς όφελος της επιχειρηματικότητας.

Αθανάσιος Ι. Καββαδάς
Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Ν.Δ

Καββ. 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *