Νομαρχιακή Συνέλευση Ν. Δ. στη Λευκάδα λόγω εκλογών

Ν Δ
ΝΟ.ΔΕ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ 9
ΤΗΛ. 26450 23522, FAX 26450 23666
E-MAIL: node.lefkada@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση του κόμματος λόγω των επικείμενων εθνικών εκλογών στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας, παρουσία του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γεώργιου Βλάχου, των πρώην βουλευτών Λευκάδος κ. Καββαδά Παναγιώτη και κ. Θεόδωρου Σολδάτου , περιφερειακών συμβούλων, δημοτικών συμβούλων και στελεχών του κόμματος.

Στην Νομαρχιακή συνέλευση συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας δημοκρατίας στη Λευκάδα, Αθανάσιος Καββαδάς, ε.α Αξιωματικός Π.Α, Μελάς Βασίλειος, Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Columbia University M.Sc, και Αυγερινού Γεωργία, Ιατρός Αιματολόγος – Ογκολόγος Νοσοκομείου Παίδων (Αγ. Σοφία).

Στη συνέλευση συζητήθηκε η δυνατότητα και η δυναμική της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να βγάλει τη χώρα από το κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει μετά την επτάμηνη καταστροφική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με ομιλία του πρώην υφυπουργού Βλάχου Γεωργίου, ο οποίος μεταξύ των άλλων είπε: «Τα μηνύματα που έχουμε εμείς μέχρι τώρα είναι θετικά. Είναι μηνύματα συσπείρωσης παλαιών ψηφοφόρων της Ν.Δ. τα οποία μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η Ν.Δ. μπορεί να είναι πρώτη δύναμη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.Tο ζητούμενο αυτών των εκλογών είναι ποιος θα εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας την επόμενη ημέρα» .

Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *