Πρόγραμμα προεκλογικών περιοδειών του ΚΚΕ

ΚΚΕ

Δελτίο Τύπου
Πρόγραμμα περιοδειών

Σε Αθάνι, Δράγανο, Χορτάτα και Βλυχό, Κατωχώρι θα περιοδεύσουν σήμερα το απόγευμα οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη 2015, κλιμάκιο της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Δήμητρα Σταματέλου περιόδευσε στο Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς.
Στη συζήτηση, αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά το ζήτημα των σοβαρών ελλείψεων, αλλά και το κόστος που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ασθενείς ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι, αφού μπορεί ναι μεν να καταργήθηκε η είσοδος των 5 ευρώ, αλλά μια σειρά από εξετάσεις δεν αποζημιώνονται από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Καλέστηκαν οι εργαζόμενοι και ασθενείς να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ, έστω κι αν δεν συμφωνούν σε όλα τα σημεία μαζί του, γιατί οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν σχηματιστεί την επόμενη μέρα των εκλογών το κυβερνητικό της πρόγραμμα θα είναι ένα: Η εφαρμογή του νέου μνημονίου, η διατήρηση όλου του προηγούμενου μνημονιακού πλαισίου, προκειμένου να στηριχθεί η ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου.

Το απογευματινό πρόγραμμα των περιοδειών και ομιλιών των υποψηφίων του ΚΚΕ στα χωριά της Λευκάδας τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜ. ΧΩΡΙΟ
ΔΕ 07.09 ΑΘΑΝΙ, ΔΡΑΓΑΝΟ, ΧΟΡΤΑΤΑ
ΒΛΥΧΟ, ΚΑΤΩΧΩΡΙ
ΤΡ. 08.09 ΕΥΓΗΡΟΣ, ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΑ, ΕΓΓΛΟΥΒΗ
ΤΕ. 09.09 ΣΥΒΟΤΑ, ΦΤΕΡΝΟ, ΠΟΡΟΣ
ΠΕ. 10.09 ΣΥΒΡΟΣ, ΒΟΥΡΝΙΚΑ, ΑΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑ. 11.09 ΝΙΚΟΛΗ, ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΑ. 12.09 ΚΑΡΥΑ (ΟΜΙΛΙΑ)
ΚΥ. 13.09 ΜΕΓΑΝΗΣΙ
ΔΕ. 14.09 ΚΑΡΥΩΤΕΣ, ΛΥΓΙΑ
ΤΡ. 15.09 ΝΥΔΡΙ (ΟΜΙΛΙΑ)
ΤΕ. 16.09 ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ (ΟΜΙΛΙΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *