Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα των Ραδιοταξί Λευκάδας

SONY DSC

Ραδιοταξί Λευκάδας                                                                  7/8/15

Ανακοίνωση

Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα των Ραδιοταξί της Λευκάδας

Τα Ραδιοταξί της Λευκάδας κάνουν γνωστό στους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους της Λευκάδας ότι η ανακατασκευή της ιστοσελίδας www.lefkasradiotaxi.gr ολοκληρώθηκε με επιτυχία και είναι διαθέσιμη στο κοινό.
Στην νέα μας ιστοσελίδα αναφέρονται αναλυτικά όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας, πληροφορίες και φωτογραφίες του στόλου και των οδηγών μας, πληροφορίες για το νησί της Λευκάδας, προτεινόμενες τουριστικές διαδρομές καθώς και τιμοκατάλογος των υπηρεσιών μας.
Τα Ράδιο Ταξί της Λευκάδας ξεκίνησαν τη λειτουργία του το 2010, καθώς η ανάγκη για ένα οργανωμένο δίκτυο μεταφοράς και εξυπηρέτησης επιβατών ήταν επιβεβλημένη σε ένα νησί που αναπτύσσεται διαρκώς τουριστικά, αλλά και για να αποτελέσει ένα πολύτιμο σύμμαχο στις ανάγκες φυσικά και των Λευκαδίων.
Με πρωταρχικούς στόχους την απόλυτη ασφάλεια των μετακινήσεων και τη συνέπεια και με βάση την εμπειρία, την ευγένεια και την άμεση εξυπηρέτηση, η ένωση των Ράδιο Ταξί της Λευκάδας, ήρθε να καλύψει το μεγάλο κενό των οργανωμένων μετακινήσεων στο νησί όλες τις εποχές.
Ο συνεταιρισμός μας αποτελείται από 16 μέλη, με ιδιόκτητα σύγχρονα αυτοκίνητα που είναι πάντα έτοιμα και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν το κοινό στον τομέα των ασφαλών μετακινήσεων και μεταφοράς επιβατών σε όλο το νησί 24 ώρες το 24ωρο, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα μέλη μας διακατέχει η ευγένεια και η εχεμύθεια και γνωρίζουν όλα ξένες γλώσσες για την άμεση και καλύτερη επικοινωνία με τους πολλούς ξενόγλωσσους πελάτες μας.
Η καθημερινή επαφή μας με ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων μας σε ένα αναπτυσσόμενο τουριστικό τόπο, μας προσφέρει την επιπλέον εμπειρία που μας είναι απαραίτητη για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να ανοίγουμε νέους δρόμους επικοινωνίας με το κοινό.

SONY DSC

Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας και δώστε μας την ευκαιρία για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, καθώς είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας τις παρατηρήσεις σας και να δώσουμε στο σύνδεσμό μας την δυνατότητα να γίνει το νούμερο ένα δίκτυο εξυπηρέτησης στη μεταφορά επιβατών με ταξί στη Δυτική Ελλάδα.

SONY DSC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *