Οι “Σκάροι” εύχονται την αθλήτρια Αθανασία Μπάρκα

Αθανασία Μπάρκα

Πολιτιστικός Σύλλογος

Νικιάνας Λευκάδας «Οι Σκάροι»

Έτος ιδρύσεως 1991

Ε-mail: polsylnik@yahoo.gr

Τηλ.: Fax.:+30 2645071383                      Λευκάδα, 23 Ιουλίου 2015

Όπως ήδη έγινε γνωστό, η συγχωριανή μας Αθανασία Μπάρκα αναχώρησε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 με προορισμό την Αθήνα μετά την κλήση της για την προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων! Η Αθανασία θα βρεθεί μαζί με άλλες 18 συναθλήτριές της στο Ο.Α.Κ.Α. και υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Τάκη Μπακογεώργου θα προπονηθεί με τελικό προορισμό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας του 2015 που θα γίνει στις 13/8/2015-23/8/2015 στην Οχρίδα και στη Στρούγκα της Π.Γ.Δ.Μ.

Η Αθανασία αποτελεί ένα από τα πλέον ενεργά και δραστήρια μέλη του συλλόγου μας καθώς πρόκειται για ένα πολυτάλαντο παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα στους «Σκάρους» συμμετέχοντας σε όλες ανεξαιρέτως τις δράσεις μας. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας αλλά και για την Νικιάνα γενικότερα η κλήση της αυτή.
Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά της είναι ανηφορικός αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει και θα προχωρήσει μέχρι τέλους.

Αθανασία, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι» και όλα τα μέλη του σου εύχονται ολόψυχα να έχεις υγεία, υπομονή και πίστη στις δυνατότητές σου για να δεις όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται!

(Σημείωση σύνταξης: Η καθυστερημένη δημοσίευση της ανακοίνωσης του Συλλόγου “Οι Σκάροι” οφείλεται στην βλάβη που αντιμετωπίσαμε πρόσφατα. Ελπίζουμε στην κατανόηση του δραστήριου και δημοφιλούς Συλλόγου της Νικιάνας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *