Κυριακές ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα τα καταστήματα στις τουριστικές περιοχές

ΑΓΟΡΑ 1 (ΑΠΟΨΗ)

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Θεόδωρου Χαλικιά επιτρέπεται κατά τις Κυριακές και τις αργίες (για το διάστημα έως τις 30-10-2015) η λειτουργία των καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση και χωρίς απασχόληση προσωπικού στις τουριστικές περιοχές του νησιού μέχρι τα μεσάνυχτα.

Λίγο δύσκολο βέβαια μας φαίνεται να τηρηθεί η συγκεκριμένη απόφαση και να μην βλέπουμε τα καταστήματα (της κεντρικής αγοράς για παράδειγμα) να είναι ανοιχτά (μετά των εργαζομένων σ΄αυτά) και πολύ αργότερα .

Τέλος πάντων, η απόφαση του κ. αντιπεριφερειάρχη έχει ως εξής:

“Επιτρέπουμε τη λειτουργία κατά τις Κυριακές και Αργίες των καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ σε αυστηρά οριοθετούμενες περιοχές του Νομού Λευκάδας που έχουν ανακηρυχθεί ως τουριστικοί τόποι για το χρονικό διάστημα από 8-7-2015 έως 30-10-2015 και από ώρα 09:0 π.μ. μέχρι 24:00.

Κατά της απόφασης αυτής επιτρέπεται προσφυγή από οποιονδήποτε έχει ένομο συμφέρον μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευσή της ή την ανάρτησή της στο διαδίκτυο ή από την κοινοποίησή της ή αφότου ο ενδιαφερόμενος έλαβε γνώση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του Ν. 3852/2010 ( ΦΕΚ 87 τ Α 2010 ) και του άρθρου 30 του Ν. 3982/201. H παρούσα να δημοσιευτεί στον Τοπικό τύπο της Π.Ε Λευκάδας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *