Συνεργασία του Επιμελητηρίου με το Αττικό Κολλέγιο

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι μετά από επικοινωνία και συζητήσεις με τη διοίκηση του Αττικού Κολλεγίου, που ανήκει στον Ιπποκράτειο Εκπαιδευτικό Όμιλο, κατόρθωσε την παροχή έκπτωσης έως και 20% στα δίδακτρα όλων των ειδικοτήτων του διδακτικού έτους 2015-2016 για τα τέκνα των μελών του φορέα που είναι απόφοιτοι των Λυκείων του Νομού Λευκάδας. Παράλληλα, κατόρθωσε συγκεκριμένου ύψους υποτροφίες σπουδών για το ίδιο διδακτικό έτος για τα τέκνα των μελών του, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Επισημαίνεται ότι το Αττικό Κολλέγιο έχει επιτύχει την συνεργασία με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και έχει αναγνωριστεί ως φορέας εκπαίδευσης (HND και BSc) παρέχοντας ολοκληρωμένα πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στις ειδικότητες Φυσιοθεραπείας, Αισθητικής, Νοσηλευτικής, Μικροβιολογίας, Παιδαγωγικών, Προπονητής Αθλήματος, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογοθεραπείας, Ψυχολογίας και Διαιτολογίας δίνοντας κρατικά πτυχία.
Κάθε ενδιαφερόμενος μαθητής ή γονέας μπορεί να απευθύνεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου για περισσότερες πληροφορίες (2645022384).

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *