Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη

ΠΑΣΟΚ σήμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΟΧΙ στην Κυβέρνηση
Ήρθε η ώρα να τελειώσουν τα ψέματα. Εδώ και καιρό, ο ακροαριστερός και ακροδεξιός λαϊκισμός της Κυβέρνησης, παρέα με τους νεοφασίστες στη Βουλή, προσπαθούν να στήσουν σκηνικό ακραίας κρίσης για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αδιαφορώντας για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που επιθυμούν την συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Αγνοώντας και αλλοιώνοντας το περιεχόμενο της εντολής της 25ης Ιανουαρίου, για επαναδιαπραγμάτευση εντός του ευρώ.
Επί πέντε μήνες, η Κυβέρνηση ψεύδεται προς το λαό: Τάχα διαπραγματεύονται. Τάχα καθαρογράφουν τη συμφωνία. Τάχα υπερασπίζονται τα εργασιακά δικαιώματα, τις καταθέσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις. Όλα ψέματα! Σήμερα, κανένας πολίτης, κάτοικος ή επισκέπτης αυτής της χώρας δεν έχει πρόσβαση στις καταθέσεις, στο μισθό ή τη σύνταξή του.
Ως εδώ. Την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη. ΝΑΙ στην προοπτική και στην ενότητα της χώρας και του λαού μας. ΟΧΙ στον τεχνητό διχασμό. ΟΧΙ στην αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα να διαπραγματευθεί. Όχι στα ψέματα. Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα τα ψέματα τελειώνουν.

N.E ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *