Θα αυξηθούν τα δρομολόγια της γραμμής Καλάμου-Μύτικα

ΙΩΑΝΝΑ (ΚΑΛΑΜΟΥ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Δ.Κ. Καλάμου
www.lefkada.gov.gr
τηλ. 2645091281
2645360500                                                                                                             Λευκάδα, 19 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Καλάμου – Μύτικα

Ενημερώνουμε τους δημότες και κυρίως τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Καλάμου ότι το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ενέκρινε το αίτημα που είχε καταθέσει, σε συνεννόηση με το Λιμεναρχείο και την πλοιοκτήτρια εταιρία, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Ο. Γιαννιώτης, για επιπλέον δρομολόγια στη σύνδεση Καλάμου – Μύτικα.

Συγκεκριμένα, στο επιδοτούμενο δρομολόγιο του σκάφους «ΙΩΑΝΝΑ» (06:45 αναχώρηση από Κάλαμο προς Μύτικα – 14:15 αναχώρηση από Μύτικα προς Κάλαμο, 7 ημέρες την εβδομάδα) προστέθηκαν εμβόλιμα τα εξής:

α) 11:00 αναχώρηση από Μύτικα προς Κάλαμο, με άμεση επιστροφή.
β) 17:30 αναχώρηση από Κάλαμο προς Μύτικα, με άμεση επιστροφή.

Τα δρομολόγια αυτά θα είναι καθημερινά και είναι εκτός επιδότησης. Επίσης, έχει αποσταλεί στο Υπουργείο συμπληρωματικό αίτημα για τον οικισμό της Επισκοπής και αναμένεται η έγκρισή του.
Επισημαίνεται ότι η διαμόρφωση των δρομολογίων θα έχει κατ’ αρχήν ισχύ από τις 10 Ιουλίου έως στις 31 Αυγούστου 2015, με βλέψη, πάντα στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές, να διευρυνθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της γραμματείας του Δήμου και της Κοινότητας Καλάμου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *