Επιμελητήριο: Σεμινάριο υγιεινής & προειδοποίηση για απόπειρα εξαπάτησης

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
Απόπειρα εξαπάτησης επαγγελματιών

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι έχει ενημερωθεί από μέλη αλλά και από λογιστικά γραφεία του Νομού ότι επαγγελματίες έχουν δεχθεί τηλεφωνικές κλήσεις, στις οποίες ενημερώνονται για τα υποχρεωτικά σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, από προσωπικό που συστήνεται ως υπάλληλος του ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων).
Ο υποτιθέμενος υπάλληλος του φορέα, αφού πείθει τον ανυποψίαστο επιχειρηματία, στέλνει με courier την αίτηση συμμετοχής στον επαγγελματία, ο οποίος πληρώνει με αντικαταβολή τα δυο τρίτα του συνολικού ποσού και ενημερώνεται ότι θα πρέπει να καταβάλει τα υπόλοιπα χρήματα με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο χρόνος και ο τόπος της υλοποίησης του.
Το Επιμελητήριο Λευκάδας επικοινώνησε με τον ΕΦΕΤ για το θέμα και μας ενημέρωσαν ότι ο φορέας τους ουδεμία σχέση έχει με τα συγκεκριμένα περιστατικά και μάλιστα θα προχωρήσει σε καταγγελία.
Για όλους τους παραπάνω λόγους η διοίκηση του Επιμελητηρίου εφιστά τη προσοχή των επαγγελματιών προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της εξαπάτησής τους. Διευκρινίζει δε ότι οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα σεμινάρια μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του (Γολέμη 5-7 2ος όροφος, τηλέφωνο 2645022686) για περισσότερες πληροφορίες.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *