Δωρεάν εκμάθηση Πληροφορικής από την E-gnosis

εκουαλ

Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στην πληροφορική για όλους
Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα ξεκίνησαν

Το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης πληροφορικής «E – gnosis» της Equal Society συνεχίζει την εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες παρέχοντας μαθήματα 28 ωρών και τηλεκατάρτισης στις βασικές δεξιότητες των Η/Υ (Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, εφαρμογές στο διαδίκτυο).
Δικαιούχοι είναι όλες οι ομάδες του πληθυσμού και σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση.
Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε πιο κοντά στο χώρο της πληροφορικής και επιθυμείτε να ενταχτείτε στα νέα τμήματα της Equal Society, οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν.
Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με τα παράβολα συμμετοχής στις εξετάσεις τα οποία είναι 40 ευρώ ανά εκπαιδευτική ενότητα και την κάρτα υποψηφίου 70 €, όπως ακριβώς ορίζεται στον επίσημο τιμοκατάλογο του φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services. Στο κόστος αυτό περιλαμβάνονται και τα έξοδα έκδοσης και αποστολής του πιστοποιητικού από το πανεπιστήμιο Cambridge.
Έχουν ήδη ολοκληρωθεί δύο χρόνια επιτυχούς πορείας του προγράμματος στο νησί με το ποσοστό επιτυχίας των καταρτιζόμενων να φτάνει το 95% οι οποίοι απέκτησαν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και έχει ενταχθεί στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ «Ειδικές Τιμές για Ανέργους». Την υποστηρίζουν μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και υλοποιείται με τη συμμετοχή δεκάδων κορυφαίων εκπαιδευτικών φορέων σ’ όλη τη χώρα.
Εγγραφτείτε στα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού) 1ος όροφος, κεντρική πλατεία Λευκάδας. Τηλέφωνο: 2645 022578. Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *