Καταδικάζει τις φασιστικές προσκλήσεις στην Καρυά η Ν.Ε. του Σύριζα

ΣΥΡΙΖΑ σήμα 1

Καταδίκη των φασιστικών προκλήσεων στην Καρυά

Καταδικάζουμε με τον πιο ηχηρό τρόπο τις φασιστικές προκλήσεις που έγιναν στην Καρυά το απόγευμα της Δευτέρας 8-6-2015. Οι ενέργειες αυτές προκαλούν τα δημοκρατικά αισθήματα και τις παραδόσεις όχι μόνο των Καρσάνων αλλά όλων των Λευκαδιτών.
Ο φασισμός, σαν νοσηρό συστημικό δημιούργημα, ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι είναι εφεδρεία του σαθρού καπιταλιστικού συστήματος. Δεν αποτελεί λύση για τα προβλήματα και τις ανάγκες του κόσμου, στερείται ανθρωπιάς και σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, στηρίζεται σε εγκληματικές αρχές και ιδεολογίες, είναι ενάντια στην ίδια την κοινωνία. Όποιον μανδύα και αν φορέσει το DNA του δεν αλλάζει. Προκαλεί τις δημοκρατικές – πατριωτικές –αγωνιστικές παραδόσεις του λαού μας.
Η αντιμετώπιση του φασισμού είναι υπόθεση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της κοινωνίας.
Ενάντια σε αυτά τα φαινόμενα είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η ενότητα δράσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων. Το ιστορικό παράδειγμα του ΕΑΜ μας δείχνει το δρόμο και τον τρόπο για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Καλούμε όλους τους πολίτες να τους απομονώσουν, να τους αντιμετωπίσουν και να τους εξαλείψουν. Κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τον υπερήφανο και δημοκρατικό λαό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *