Πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΛΕΥΚΑΔΑ 7/6/2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Ο λαός, οι εργαζόμενοι να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να αντιπαλέψουμε το νέο «μνημόνιο»!

Όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμη η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς. Θα έχουμε νέα επέλαση στα εργασιακά , στο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό και τις συλλογικές συμβάσεις και νέα φορολογικά βάρη, ένταση της φορολογίας για το λαό μας. Διατηρούνται όλα τα μέτρα των προηγουμένων μνημονίων που τσάκισαν τα δικαιώματα μας, διέλυσαν τα νοσοκομεία. Παραμένουν σε ισχύ όλες οι κατευθύνσεις για το «φτηνό και ευέλικτο κράτος», της εμπορευματοποίησης της υγείας, της κινητικότητας, της αξιολόγησης, των ελαστικών σχέσεων εργασίας και της φορολεηλασίας.

Η παγίωση της φτώχειας δεν είναι «έντιμος συμβιβασμός»!

Μια συμφωνία που θα τσακίζει παραπέρα τη ζωή των εργαζομένων δεν είναι «έντιμος συμβιβασμός»! Η αναμονή, ο συμβιβασμός είναι χαμένος χρόνος. Θα χαρίσει χαμόγελα σε δανειστές και μεγαλοεπιχειρηματίες, νέα προνόμια, νέες απαλλαγές, φρέσκο κρατικό χρήμα σε αυτούς που πλούτισαν και πλουτίζουν σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας που βασανίζεται και υποφέρει.

Να μην περάσει, η ηττοπάθεια, η απογοήτευση, η μοιρολατρία !

Οι ζωές μας δε σηκώνουν άλλα μέτρα. Έχουμε πείρα, χορτάσαμε από σωτήρες που στρίμωχναν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας στο καλούπι του μικρότερου κακού. Δεν θεωρούμε τελειωμένες τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα για τα οποία οι εργαζόμενοι μάτωσαν για δεκαετίες.

Η λύση βρίσκεται στην οργάνωση και στον αγώνα!
Οργανώνουμε τον αγώνα μας , συμμετέχουμε δυναμικά στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ που οργανώνουν δεκάδες συνδικάτα στις 11 ΙΟΥΝΗ, σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα. Ενάντια στα νέα «μνημόνια», στις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ 8:30 μ.μ. στον ΑΗ-ΜΗΝΑ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΟ Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *