Ποιός διοικεί τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας;

γιατρος

Πήραμε και ευχαρίστως δημοσιεύουμε μια ανακοίνωση – διαμαρτυρία που υπογράφεται από τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας, για τον “παράτυπο και παράνομο τρόπο λειτουργίας” του. Με βάση την εν λόγω ανακοίνωση και με δεδομένου ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι. Σ. Λ. είναι επταμελές, προκύπτει ότι οι αποφάσεις στον Σύλλογο λαμβάνονται με …μειοψηφικό σύστημα, το πολύ 3 μελών του Δ.Σ.!

Να διευκρινίσουμε ότι η “τρόϊκα” των οποίων τα ονόματα λείπουν απ΄την ανακοίνωση -και λογικά μπορεί να συμπεράνει κανείς πως λαμβάνουν τις αποφάσεις- είναι των κ.κ. Θανάση Καραγιάννη (που έγινε πρόεδρος μετά την παραίτηση απ΄αυτή τη θέση του βουλευτή), Γιάννη Σαρανταένα (γραμματέα) και του βουλευτή Σταύρου Γρηγόρη (ταμία).

Λευκάδα 5 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με έκπληξη διαβάσαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. δυο δελτία τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας, στου οποίου το Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουμε. Με το πρώτο, που δημοσιεύτηκε στις 3-6-2015 και αναφέρονταν στην «πανιόνια κινητοποίηση» για την υγεία που έγινε την Πέμπτη 4-6-15, ο Σύλλογος καλούσε «όλα τα μέλη του να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις αυτής της ημέρας», ενώ με το δεύτερο που εκδόθηκε στις 3-6-2015 (με αρ. Πρωτ. 35) και δημοσιεύτηκε στις 5-6-15, ενημερώνει για ευρεία σύσκεψη του Προέδρου του Ι.Σ.Λ. με τον βουλευτή, τον διοικητή του Γ.Ν.Λ. και «των περισσοτέρων επιμελητών του Νοσοκομείου» με θέμα τις εφημερίες του Κ.Υ. Βασιλικής.
Δεδομένου ότι καταστατικά ο πρόεδρος του Ι.Σ. έχει καθήκον να υλοποιεί τις αποφάσεις του Δ. Σ. και δεδομένου πως ούτε σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου υπήρξε κατά το τελευταίο διάστημα αλλά και ούτε την παραμικρή άτυπη έστω ενημέρωση είχαμε για κανένα από τα παραπάνω θέματα, διαμαρτυρόμαστε γι αυτή την απαράδεκτη τακτική και διευκρινίζουμε πως δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός ή ανεκτός στο μέλλον αυτός ο παράτυπος και παράνομος τρόπος λειτουργίας του Συλλόγου.

Παρασκευάς Γεώργιος – αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Κατωπόδη Ευανθία – μέλος Δ.Σ.
Σταύρακα Μαυρέττα – μέλος Δ.Σ.
Σταματέλου Δήμητρα – μέλος Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *