Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πλατυστόμων για την πρωτομαγιάτικη εκδήλωση

κοκκινη εκκλησιά

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΩΝ
«Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

Ευχαριστήριο για την πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας

Την Παρασκευή 1 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά η πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας στην Ιερά Μονή Κόκκινης Εκκλησιάς. Ο καιρός ευνόησε την ομαλή διεξαγωγή της και εκατοντάδες άτομα μας τίμησαν με την παρουσία τους, με κοινή διαπίστωση ότι κάθε χρόνο η προσέλευση είναι ολοένα και μεγαλύτερη.
Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε αγιασμό. Έψαλλε η χορωδία του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Λευκάδας.
Έπειτα τα νεανικά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού και Περιχώρων «Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός» και του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Απόλλων» παρουσίασαν κατά σειρά χορούς από την Λευκάδα και την υπόλοιπη Ελλάδα και καταχειροκροτήθηκαν. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τραγούδια, χορούς και περιπάτους στους πρόποδες των Σκάρων.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο καθώς και την πολιτική ηγεσία του τόπου.
Ευχαριστούμε ολόθερμα τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυάς «Απόλλων», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακιωτών «Φωτεινός» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νυδριού και Περιχώρων «Αλέξανδρος» για την υπέροχη παρουσία τους και την άψογη συνεργασία καθώς και την Χορωδία του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λευκάδος.
Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Κατωχιανό για την ηχητική κάλυψη, τον κ. Παναγιώτη Βρεττό και την Χαρτοπλαστική Λευκάδας καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά πολλές μέρες πριν και μετά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υποσχόμενοι μια ακόμα πιο όμορφη και άρτια εκδήλωση.
Το Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *