Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας για το συλλαλητήριο της υγείας

Ε.Κ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την Υγεία στην Λευκάδα.
Όλοι μαζί διατρανώσαμε την απόφαση μας να αγωνιστούμε με όλα τα μέσα για να ανοίξουν ξανά οι κλινικές αλλά και να απαιτήσουμε Δημόσια Καθολική και Δωρεάν Υγεία για όλο το Λαό.
Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από το Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου μαζί με άλλους 30 δευτεροβάθμιους και πρωτοβάθμιους φορείς, ανάμεσα τους το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και τα Σωματεία του.
Στο συλλαλητήριο παρευρέθηκαν χαιρετίζοντας το, ακόμα 10 φορείς (αναλυτικά στο τέλος του δελτίου η λίστα με όλους τους φορείς).

Ο ομιλητής Βεργίνης Χρήστος πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων του Νοσοκομείου, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα της υγείας και τις αιτίες τους και παρουσίασε το πλαίσιο διεκδίκησης που οι 30 φορείς ενέκριναν.
Ακολούθησε πορεία στο Διοικητήριο, όπου οι φορείς επέδωσαν τα αιτήματα σε δυο αντιδημάρχους, λόγω απουσίας του Δημάρχου.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η έως και προκλητική στάση των δυο αντιδημάρχων, οι οποίοι άλλοτε πήραν την θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης και άλλοτε του ιδιοκτήτη του Δημαρχείου λέγοντας στους εκπροσώπους των φορέων «προσέξτε είστε φιλοξενούμενοι…»

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καλεί τους φορείς και το λαό να δώσουν το παρόν στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς (απεργιακή συγκέντρωση το πρωί και εκδήλωση το βράδυ) που ανάμεσα στο σύνολο των αιτημάτων της εργατικής τάξης θα ξεχωρίσει για φέτος το ιδιαίτερα οξυμένο πρόβλημα της υγείας.
ΛΕΥΚΑΔΑ 24-4-2015

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *