Ευχαριστήριο μήνυμα του αποχωρήσαντος διοικητού της Π. Υ. Λευκάδας

14

Αποχωρώντας από την θέση του Διοικητού της Π.Υ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ λόγω μετάθεσης μου στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (έδρα Λάρισα) αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους του συναδέλφους (μόνιμους, πενταετείς, συμβασιούχους -εποχικούς και εθελοντές) της Π.Υ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ και του Π.Κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ για την άριστη συνεργασία, και άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους προκειμένου να προστατέψουμε τη ζωή και περιουσία των πολιτών της Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ και των Δήμων ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ, καθώς και τον φυσικό – δασικό πλούτο της περιοχής.

Επί πλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΔΗΜΟ και την Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την συμπαράσταση στο έργο μας μαζί με την πολιτική προστασία αυτών.
Τεράστια επίσης η συμβολή του σεμνού, ταπεινού και ΑΞΙΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον προς επίλυση των όποιων προβλημάτων, τόσο της υπηρεσίας όσο και των υπαλλήλων του Βουλευτού Λευκάδας, του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας χωρίς να αγνοείται η συνεισφορά των πρώην Βουλευτού και Αντιπεριφερειάρχη. Με τη βοήθεια όλων των ανωτέρω και την πολύτιμη συνεισφορά των φορέων της πολιτικής προστασίας και των Μ.Μ.Ε. πετύχαμε ώστε η Π.Υ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ να σταθεί στο ύψος της και να έχει επιτευχθεί μια αντιπυρική περίοδος χωρίς καταστροφές και ζημιές στο δασικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Κλείνοντας εύχομαι σε όλους και η νέα αντιπυρική περίοδο να είναι ακόμα καλύτερη προς όφελος όλων.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΠΥΡΑΡΧΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *