Αποδέχεται την ποινή ο Πανλευκάδιος

Πανλευκάδιος-σήμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ

Εδώ και μια 5ετια περίπου, από τη μέρα δηλαδή που αναδιοργανώθηκε η ομάδα μας και μπήκε σε έναν νέο δρόμο, κάναμε σαφές σε όλο τον φίλαθλο κόσμο το στίγμα μας. Ότι είμαστε πλέον ένας σύλλογος που θα πρεσβεύει τα αθλητικά ιδεώδη, το ευ αγωνίζεσθαι, και την ευγενή άμιλλα! Ένας σύλλογος που θα δίνει μεγάλη βάση στα δικά μας παιδιά, με μικρές προσθήκες αθλητών από τη γύρω περιφέρεια, δημιουργώντας ακαδημίες για να εξασφαλίσουμε το μέλλον του συλλόγου μας, αλλά κι ένα καλύτερο αθλητικό αύριο για τον τόπο μας,  για τα παιδιά μας!

Γι΄ αυτό λοιπόν αποδεχόμαστε την οιαδήποτε ποινή για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο μας στον εντός έδρας αγώνα μας με τον Αχέροντα Καναλακίου και διαβεβαιώνουμε  κάθε φίλαθλο, αθλητή ή παράγοντα, ότι ο Πανλευκάδιος  θα φροντίσει  από την πλευρά του κάθε αγώνας μας να έχει  τη μορφή  που αρμόζει σε κάθε αθλητικό γεγονός, γιορτή και μόνο γιορτή!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας, για τη άψογη  φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και στους φίλους που ταξίδεψαν για να δουν την ομάδα μας από κοντά, όπως και να συγχαρούμε τον Π.Ε.Α.Σ.  Κατούνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Το ΔΣ

(Σ.Σ. Θυμίζουμε ότι η ποινή που επεβλήθη στην ομάδα για το γνωστό επεισόδιο του τραυματισμού του βοηθού προπονητού της ομάδας του Αχέροντα Καναλακίου είναι 500 ευρώ πρόστιμο και μια αγωνιστική αποκλεισμό της έδρας του).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *