Επιμελητήριο Λευκάδας: Προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια Άκτιο-Αθήνα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Επιμελητήριο Λευκάδας
Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Άκτιο – Αθήνα από την Αegean

(για κρατήσεις μέχρι 27 Φεβρουαρίου)

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι σε συνέχεια της επίτευξης της αεροπορικής σύνδεσης Ακτίου – Αθήνας, που υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN, ξεκίνησε για μια εβδομάδα η προσφορά εισιτηρίων της παραπάνω εταιρείας (και για όλη την Ελλάδα) με πολύ οικονομικές τιμές.
Το κόστος του εισιτηρίου για την πτήση Άκτιο – Αθήνα ξεκινάει από 29 ευρώ και για την πτήση Αθήνα -Άκτιο από 43 ευρώ ανάλογα με την ημερομηνία πτήσης. Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις εισιτηρίων για όλη την περίοδο από Ιούνιο έως και Οκτώβριο και θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com.
Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε, ότι η συμβολή της τοπικής κοινωνίας στη χρήση της νέας αεροπορικής σύνδεσης θα είναι καθοριστική για την εδραίωσή της σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, και πρέπει όλοι, στα πλαίσια του εφικτού και των παρουσών οικονομικών συνθηκών, να συμβάλλουμε προς τη κατεύθυνση αυτή που θα είναι καθοριστική για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Για την Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *