Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για την διεθνή έκθεση DETROP

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προγραμματίζει τη συμμετοχή της στην έκθεση “DETROP – Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας”, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1 Μαρτίου.
Με στόχο τη διαρκή και επιτυχημένη παρουσία των ντόπιων προϊόντων και των παραγωγών τους, αντάξιο της ποιότητας και της φήμης των προϊόντων τους, πρόκειται να προσφερθεί δωρεάν η δυνατότητα προβολής των προϊόντων των παραγωγών σε εκθεσιακό χώρο 100 τ.μ.
Ο κάθε παραγωγός θα έχει στη διάθεση του έως 3 τ.μ., όπου με μήκος τα 2 μέτρα θα καλύπτεται ο πάγκος, η αφίσα, το στάντ καθώς και διάδρομος 50 εκ. ως είσοδος, ο οποίος θα καθορίζει και την απόσταση από τον επόμενο εκθέτη, ενώ με πλάτος 1,5 μ καλύπτεται ο χώρος που θα έχει ο κάθε παραγωγός στη διάθεση του πίσω από τον πάγκο/βιτρίνα έκθεσης των προϊόντων. Επίσης, ο χώρος πίσω από τον πάγκο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την τοποθέτηση βιτρίνας, αφίσας καθώς και σχετικής οθόνης προβολής.
Κατόπιν των παραπάνω καλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να μας εκφράσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην παραπάνω έκθεση το αργότερο έως την Δευτέρα 16-2-2015 (τηλέφωνο επικοινωνίας (2645022384).

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *