Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λευκάδας-Βόνιτσας “Η Αναγέννηση”

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λευκάδας Βόνιτσας “Η Αναγέννηση”

Ανακοίνωση συμπαράστασης

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει την συμπαράσταση του στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας Βόνιτσας και στον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Λευκάδας που σέρνονται σε δίκη στις 19 Γενάρη, μετά από μήνυση του εργολάβου που είχε αναλάβει τα έργα για την ανάπλαση του κεντρικού δρόμου του Νυδριού.
Ήμασταν μάρτυρες μπροστά στην εργοδοτική ασυδοσία στο Νυδρί. Ο εν λόγω εργολάβος όχι μόνο καταπατούσε τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων βάζοντας τους να δουλεύουν όλη μέρα, όχι μόνο τους απαγόρευσε το δικαίωμα τους στην απεργία μπροστά στην πρωτομαγιάτικη απεργία στις 6 Μαΐου αλλά είχε και το θράσος να κινηθεί ενάντια στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αλέξανδρο Βεροιώτη με ερπυστριοφόρο όχημα και να τον τραυματίσει στο χέρι και στο πόδι και αντί να απολογηθεί για τις πράξεις του, έφτασε σε σημείο να καταθέσει μήνυση εναντίον του.
Το ΔΣ του Σωματείου μας στηρίζει τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων και δηλώνουμε ότι η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Το ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *