Ανακοίνωση του Τηλυκράτη

Ανακοίνωση του Τηλυκράτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από τρεισήμισι μήνες προετοιμασίας και οκτώ μήνες από τον τελευταίο αγώνα της  Γ΄ εθνικής , επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα . Για μια ακόμη χρονιά παρότι το πρωτάθλημα αρχίζει πιο αργά από ποτέ δεν μπορούμε να αγωνιστούμε στο Πλάτωνας Γρηγόρης.

Η ευθύνη φυσικά δεν είναι δική μας παρόλα αυτά ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη.

Συγνώμη από τον κόσμο μας που θα αναγκαστεί για τουλάχιστον τους 3 επόμενους αγώνες εντός έδρας να ξενιτευτεί. Συγνώμη ιδίως από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που παρότι στηρίζουν την ομάδα μας δεν μπορούμε να τους παρέχουμε αυτό που πλήρωσαν και αυτό που αξίζουν.

Συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές μας που δεν θα μπορέσουν να έχουν τα πλεονεκτήματα που έχουν όλες οι ομάδες , που αγωνίζονται στην έδρα τους.

Και φυσικά ένα μεγάλο συγνώμη στους χορηγούς μας που για ακόμη μία φορά είναι δίπλα μας και εμείς δεν μπορούμε σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια να είμαστε απόλυτα  συνεπείς σε αυτά που συμφωνήσαμε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σας έχουμε όλους κοντά μας την Κυριακή στο φιλόξενο γήπεδο του Νυδριού  , μαζί με τους παίκτες μας να γίνουμε όλοι  μια γροθιά και να πάρουμε την νίκη.

Καλή αγωνιστική χρονιά .!

Το Δ.Σ του Τηλυκράτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *