Δ.Τ: Επίσκεψη του υποψηφίου Θ. Καββαδά στο Νοσοκομείο, Υπηρεσίες και φορείς

καββ. 1

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ                                                                                     Λευκάδα 23/1/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ θ.ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Επισκέψεις στο Νοσοκομείο, σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Καββαδάς.
Ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λευκάδας όπου συνομίλησε με το Διοικητή και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό. Η συζήτηση με τον Διοικητή κ. Γιάννη Γρηγορόπουλο επικεντρώθηκε στα προβλήματα παρεχόμενης περίθαλψης που υπάρχουν, λόγω της έλλειψης ειδικοτήτων μόνιμου ιατρικού προσωπικού που προέκυψαν από την αθρόα αποχώρηση συνταξιοδοτήσεων-αποχωρήσεων. Παρά τις συνεχείς προκηρύξεις για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον για όλες τις ειδικότητες. Σύμφωνα με το κ. Γρηγορόπουλο στις αρχές του 2015 θα υπάρξει νέα προκήρυξη μόνιμων θέσεων για πρόσληψη ιατρικού προσωπικού.
Κατά τα λοιπά, οι εργασίες κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου εξελίσσονται ικανοποιητικά, εντός των χρονοδιαγραμμάτων και εάν συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό, οι κτηριακές εγκαταστάσεις, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμες στις αρχές του 2016.
Από τη μεριά του ιατρικού προσωπικού, ο κ. Καββαδάς άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την κάλυψη των υπερωριών λόγω έλλειψης προσωπικού και ζήτησαν, εάν εκλεχθεί βουλευτής, να μεριμνήσει για την επαρκή στελέχωση του Νοσοκομείου.
Ο υποψήφιος Βουλευτής δεσμεύτηκε τόσο στην Διοίκηση όσο και στο προσωπικό πως από τη μεριά του θα κάνει ό,τι μπορεί για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. «Η συνεχή και αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Λευκάδας, είναι βασική προτεραιότητά μου. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, σε περίπτωση που εκλεγώ βουλευτής και όχι μόνο, για να τη πρόσληψη μόνιμων γιατρών».

καββ. 3
Στη συνέχεια ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπου συνομίλησε με την υπεύθυνη κ. Μικρώνη Κωνσταντίνα, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο της και σύντομα να φτάσουμε στο σημείο που οι συνάνθρωποί μας να μην χρειάζονται βοήθεια από τις δομές αυτές.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε την εφορία Λευκάδας και συνομίλησε με τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *